Bent u al Vriend van ons ??

We zitten midden in de schaatspret en het is u misschien al opgevallen dat we geen entree heffen. Ook hebben we geen vaste leden. Toch hebben we behoorlijke kosten die we niet alle met de opbrengst van de Koek en Zopie kunnen dekken. We hebben jaren terug de “vrienden van IJsclub Waarland” opgestart die het grootste gedeelte van de jaarlijkse kosten dekt. Er zijn echter de laatste jaren enkele vrienden gestopt en het zou mooi zijn als we voor een jaarlijks bedrag weer enkele vrienden kunnen strikken.

op deze manier houden we de ijsbaan entree vrij en daardoor laagdrempelig. Brandt het geld u in de zak ?. Download dan het formulier van de webstie: www.ijsclubwaarland.nl onder het menu vrienden van. Of vraag Paul Bakker even naar een formulier

Reacties zijn gesloten.