In Memoriam , Voorzitter Piet Pater

Met dit schrijven willen we graag stilstaan bij het overlijden van onze voorzitter Piet Pater. Piet is 12 jaar de grote motor geweest achter de ijsclub en hoewel de ijsperiodes de laatste jaren vrij beperkt waren stonden we er altijd ten tijde van ijspret. 12 jaar terug kwam Piet naar mij toe over de oprichting van een ijsclub en in tijd van 15 minuten hadden we een compleet bestuur. Met Piet als voorzitter was het altijd gezellig en was alles om en in de baan (het ijs) perfect geregeld. We hebben een sfeervolle Koek en Zopie gerealiseerd en met het idee van 25 cm bronwater op de baan hadden we keer op keer snel ijs . Verschillende marathon wedstrijden zijn er georganiseerd waaronder de gewestelijke kampioenschappen de kers op de taart was. Hierbij was de interactie in het bestuur geweldig en iedereen had aan een paar woorden genoeg. Het jeugdschaatsen loopt ook al jaren onder de vlag van de ijsclub en in geval van ijs werden er vele WK’s (Waarlandse Kampioenschappen) voor de jeugd georganiseerd. IJshockey, jeugd marathon, korte baan , dit alles in geweldige sfeer. We zullen Piet zijn passie voor de schaatssport en tomeloze inzet voor de IJsclub Waarland geweldig missen. Maar vooral zijn warme sociale persoonlijkheid. Zelfs zo sociaal dat hij er afgelopen juni nog voor is onderscheiden met een lintje. We wensen Rina veel sterkte met dit grote verlies

Rina en PIet
Opening door Jaap Smit
Bouw Koek en Zopie
2 Pieten, Pater en Paulusma
Piet op zijn kraantje
Hier deed Piet het voor , de jeugd

Reacties zijn gesloten.