Wintersport in de lage (Waar)landen. Meer foto’s onder het menu linksboven op deze pagina.

van zaterdag op zondag had het lekker gevroren met als resultaat dat zondag ook de volwassenen hun schaatskunsten konden laten zien . Vanaf 10.00 was het een drukte van belang en voor degene die geen schaatsen had, waren die bij de Koek en Zopie gratis te leen. De hele dag door was het gezellig druk en kon men meters maken op een uitgezette baan of hockeyen, waarbij de nieuwe hockey doelen goed dienst deden. 16.00 uur werd het in verband met de WK-voetbal finale rustiger en konden we de boel opruimen. Het was wederom geweldig !!

Related: noisy neighbors massachusetts, diy callus remover apple cider vinegar, what happened to clyde lewis on kxl, are terayle hill and chris brown related, van buren county, michigan most wanted, university blue color code, travis swords obituary, mapei cobblestone grout with white subway tile, st joseph mercy hospital phone number, reporting covid violations california, new construction patio homes in harlingen, tx, elena cohen disappearance, new businesses coming to chelsea, al, why did the zhou dynasty last so long, correlation between ordinal and nominal variables,Related: coefficient of skewness calculator, body found in kissimmee today, data table 2: heating and combustion, sacramento police bike auction, how to turn off smart delivery xbox series x, disc golf forehand distance, calculer la tension aux bornes d’un moteur, ziggy gruber daughters, bexar county elections 2022, mosaic church celebrities, sean rash family, can i take antihistamine with omeprazole, rectangle to round fireplace insert adapter, what is the fear of celebrities called, ,

Reacties zijn gesloten.